TOP Szociális ellátó - Hírek, aktualitások

2017. augusztus - október

2017 augusztusára elkészültek az ÖNO épületének átalakítását tartalmazó tervek, melyeket egyeztetést követően engedélyezésre nyújtunk be. 2017. októberében kaptuk meg az építési engedélyt. 

 

2017. november - 2018. március

A  jogerős építési engedély birtokában megtörtént a kiviteli tervek készítése. 

 

2018. április - július

Közbeszerzési eljárást folytattunk le az építési kivitelezési feladatokat ellátó, valamint a napelemes rendszereket telepítő vállalkozás kiválasztására. A magasépítési feladatokat a Min-Tech Kft., a napelemes rendszerek telepítését az Alternatív Energia Rendszerek Kft. végzi.

Ezzel egyidőben valósítottuk meg az eszközbeszerzés keretében egy Renault Trafic mikrobusz beszerzését is, melyet 2018. júliusban üzembe is helyeztünk.

2018. szeptember - 2019. május

A munkaterületet átadtuk a kivitelezők részére, akik ezt követően előkészítették a területet a kivitelezéshez. Elsőként a tető cseréje történt meg, mely lehetővé tette ezt követően a kiegészítő lépcsőház megépítését, valamint az épületen belüli munkákat. Ezzel párhuzamosan a nyílászárók cseréje, illetve a hőszigetelési munkák is zajlottak, majd 2019. tavaszán a napelemes rendszerek is a tetőkre kerültek. 

2019. június - 2020. február

A projekt keretében tervezett eszközök beszerzése, illetve a projekt zárásához szükséges feladatok ellátása történt meg. A működéshez az alábbi eszközöket vásároltuk:

- bútorok

- informatikai eszközök

- konyhai eszközök, étkészletek

- elektromos nagygépek (hűtő, mosógép, mosogatógép, szárítógép)

 

Projekt pénzügyi zárása megtörtént.